المقادير
- 2 ونص كوب زبدة لينة
- كوب سكر بودره
- 4 بيضات
- نص ملعقة فانيليا
- 3 ونص كوب دقيق
- شيكولاته سايحه للتزيين
طريقة التحضير
- اضربى الزبدة مع السكر جيدا الى ان يصبح لون الزبدة فاتح جدا
- ثم نضع البيض بيضة تلو الاخرى، مع الضرب المستمر للتجانس بعد كل بيضة
- واخيرا نضيف الفانيليا والدقيق
- نضع العجينة داخل كيس الحلوانى، "قالب التشكيل"
- نقوم بتشكيل البتى فور فى صوانى وندخلها الفرن بدرجة حرارة 160 درجة
- وقبل ان نضعه بالفرن ممكن نضيف مكسرات او كريز ولكن عندما نضع المكسرات نضع عليها القليل من المربى لضمان ان تتماسك فى البيتفور او تزين بالشيكولاته.
الكاتب : فرح
0 التعليقات:
إرسال تعليق