المقادير
- كيس مكرونة فلونكات ألوان
- 1/4 كوب زيت زيتون
- فنجان عصير ليمون
- ملعقتان خل عنب أحمر
- 1/2 كوب فليهات زيتون أسمر مخلل
- كوب تونة
- 1 بصلة صغيرة مقطعة مكعبات
- 1طماطم صغيرة مقطعة مكعبات
- خص فرنساوى ألوان للتزيين
طريقة التحضير
- يتم سلق المكرونة فى ماء مع ملح وقليل من الزيت.
- نقوم بعمل الدريسنج (الصوص البارد).
- نقوم بضرب كمية زيت الزيتون كلها بالمضرب الكهربى وأثناء هذا نضيف عصير الليمون ثم خل العنب الأحمر ثم الملح ثم الفلفل، ونستمر فى الضرب لمدة 5 دقائق.
- نحضر باقى الكونات، ونقلبها مع المكرونة ومع الدريسنج (الصوص البارد).
- نقدمها فى طبق ونزينه بالخص الفرنساوى الألوان.
0 التعليقات:
إرسال تعليق